Bog & idéBjarne Lühr Hansen

Bøger skrevet af Bjarne Lühr Hansen

Læs mere om Bjarne Lühr Hansen
1 produkter
1 produkter
Eksamensangst
BOEGERTILSTAERKPRIS
EksamensangstBjarne Lühr Hansen
116,96 DKK
Paperback
(0)
Eksamensangst

Mere om Bjarne Lühr Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Bjarne Lühr Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eksamensangst" udgivet af Frydenlund - "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Almen medicin" udgivet af Munksgaard - "Eksamensangst" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Bjarne Lühr Hansen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bjarne Lühr Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bjarne Lühr Hansen kommer i udvalgte formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Eksamensangst" af Bjarne Lühr Hansen

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Bjarne Lühr Hansen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Bjarne Lühr Hansen "Almen medicin"

Det er muligt at købe Bjarne Lühr Hansens "Almen medicin" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Lühr Hansen