Bog & idéBjarne Nordberg Pedersen

Bøger skrevet af Bjarne Nordberg Pedersen

Læs mere om Bjarne Nordberg Pedersen
1 produkter
1 produkter
Golem
GolemBjarne Nordberg Pedersen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Golem

Mere om Bjarne Nordberg Pedersen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Bjarne Nordberg Pedersen . Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pedersen s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dawnstar-sagaen 1 – Eventyret begynder " i serien "Dawnstar-sagaen" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Golem" i serien "Graveyard Herd" udgivet af mellemgaard

Mere om Bjarne Nordberg Pedersen s bøger

Bjarne Nordberg Pedersen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Bjarne Nordberg Pedersen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dawnstar-sagaen 1 – Eventyret begynder " af Bjarne Nordberg Pedersen

"Dawnstar-sagaen 1 – Eventyret begynder " findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Dawnstar-sagaen 1 – Eventyret begynder " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Dawnstar-sagaen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

"Golem" af Bjarne Nordberg Pedersen

"Golem" kan købes som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Golem" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Pedersen s serie "Graveyard Herd". Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Nordberg Pedersen