Bog & idéBjarne Nordberg Pedersen

Bøger skrevet af Bjarne Nordberg Pedersen

Læs mere om Bjarne Nordberg Pedersen
1 produkter
1 produkter
Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1
STREAM
Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1 Bjarne Nordberg Pedersen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1

Mere om Bjarne Nordberg Pedersen

Du kan kun købe en enkelt bog af Bjarne Nordberg Pedersen her hos Bog & idé. Det er "Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1 ". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet den på dansk. "Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1 " er desuden tilknyttet serien "Dawnstar-sagaen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1 " af Bjarne Nordberg Pedersen

Det er muligt at købe Bjarne Nordberg Pedersen s "Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1 " som lydbog. Bjarne Nordberg Pedersen s "Eventyret begynder - Dawnstar-sagaen 1 " fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Pedersen s serie "Dawnstar-sagaen". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bjarne Nordberg Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Nordberg Pedersen