Bog & idéBjarne Rose Hjortbak

Bøger skrevet af Bjarne Rose Hjortbak

Læs mere om Bjarne Rose Hjortbak
5 produkter
5 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs
Grundlaget for rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundlaget for rehabiliteringBjarne Rose Hjortbak
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundlaget for rehabilitering
Rehabiliterende sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rehabiliterende sygeplejeLene Bastrup Jørgensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabiliterende sygepleje
Behovsvurdering
BOEGERTILSTAERKPRIS
BehovsvurderingBjarne Rose Hjortbak
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Behovsvurdering

Mere om Bjarne Rose Hjortbak

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Bjarne Rose Hjortbak. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hjortbaks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Academica - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Behovsvurdering" udgivet af Munksgaard - "Grundlaget for rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Behovsvurdering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Rehabiliterende sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Bjarne Rose Hjortbak

Du kan købe otte bøger af Bjarne Rose Hjortbak her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Hjortbaks bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Hjortbak inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjarne Rose Hjortbaks "Sundhedsvæsenet på tværs"

Hos Bog & idé er "Sundhedsvæsenet på tværs" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Academica.

"Sundhedsvæsenet på tværs" af Bjarne Rose Hjortbak

Det er muligt at købe Bjarne Rose Hjortbaks "Sundhedsvæsenet på tværs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Rose Hjortbak