Bog & idéBjarne Sandstrøm

Bøger skrevet af Bjarne Sandstrøm

Læs mere om Bjarne Sandstrøm
5 produkter
5 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieJan Zimmermann
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Gådetale
BOEGERTILSTAERKPRIS
GådetaleErik A. Nielsen
331,96 DKK
Indbundet
(5)
Gådetale
Hovedsporet
HovedsporetBjarne Sandstrøm
49,95 DKK
e-bog
(0)
Hovedsporet
Hovedsporet
BOEGERTILSTAERKPRIS
HovedsporetPeter Olivarius
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Hovedsporet
Min europæiske kanon
Min europæiske kanonKnud Wentzel
109,95 DKK
EBOG
(3)
Min europæiske kanon

Mere om Bjarne Sandstrøm

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Bjarne Sandstrøm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sandstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hovedsporet" udgivet af Gyldendal - "Himmelstiger i dansk litteratur før Guds død" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "Hovedsporet" udgivet af Gyldendal

Bjarne Sandstrøms bøger

Du kan købe fire bøger af Bjarne Sandstrøm her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Sandstrøms bøger fås i flere formater. Sandstrøms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Sandstrøms "Hovedsporet"

Det er muligt at købe Bjarne Sandstrøms "Hovedsporet" som e-bog. "Hovedsporet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bjarne Sandstrøm "Himmelstiger i dansk litteratur før Guds død"

Det er muligt at købe Bjarne Sandstrøms "Himmelstiger i dansk litteratur før Guds død" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Sandstrøm