Bog & idéBjarne Schilling

Bøger skrevet af Bjarne Schilling

Læs mere om Bjarne Schilling
1 produkter
1 produkter
Den STORE håndbog for halvgamle mænd
Den STORE håndbog for halvgamle mændBjarne Schilling
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Den STORE håndbog for halvgamle mænd

Mere om Bjarne Schilling

Der findes flere bøger skrevet af Bjarne Schilling til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Schilling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halvgamle mænd i deres bedste alder" udgivet af Politikens Forlag - "Håndbog for halvgamle mænd" udgivet af Politikens Forlag - "Den STORE håndbog for halvgamle mænd" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Bjarne Schilling

Bjarne Schilling har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Bjarne Schilling bøger i samtlige formater. Bøgerne af Schilling er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Schillings "Halvgamle mænd i deres bedste alder"

"Halvgamle mænd i deres bedste alder" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Bjarne Schilling "Håndbog for halvgamle mænd"

Hos Bog & idé er "Håndbog for halvgamle mænd" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Schilling