Bog & idéBjarne Sigurd

Bøger skrevet af Bjarne Sigurd

Læs mere om Bjarne Sigurd
1 produkter
1 produkter
Klinisk elektrokardiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk elektrokardiologiPeter Steen Hansen
773,96 DKK
HARDBACK
(0)
Klinisk elektrokardiologi

Mere om Bjarne Sigurd

Der findes flere forskellige bøger fra Bjarne Sigurd tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sigurd.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk EKG-Atlas" udgivet af FADL - "Klinisk elektrokardiologi" udgivet af FADL - "Klinisk elektrokardiologi" udgivet af FADL

Bøger af Bjarne Sigurd

Du kan købe tre bøger af Bjarne Sigurd her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Bjarne Sigurd kommer i forskellige formater. Bøgerne af Sigurd er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: FADL.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Sigurds "Klinisk EKG-Atlas"

Hos Bog & idé er "Klinisk EKG-Atlas" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er FADL, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk elektrokardiologi" af Bjarne Sigurd

Det er muligt at købe Bjarne Sigurds "Klinisk elektrokardiologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Sigurd