Bog & idéBjarne Sode Funch

Bøger skrevet af Bjarne Sode Funch

Læs mere om Bjarne Sode Funch
3 produkter
3 produkter
Personlighedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykologiBjarne Sode Funch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighedspsykologi
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
549,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori
Matissekapellet
BOEGERTILSTAERKPRIS
MatissekapelletBjarne Sode Funch
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Matissekapellet

Mere om Bjarne Sode Funch

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Bjarne Sode Funch. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Funch.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Bjarne Sode Funchs bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Personlighedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Matissekapellet" i serien "Religion i det 21. århundrede" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "The psychology of art appreciation " udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Bjarne Sode Funch

Du kan købe fem bøger af Bjarne Sode Funch her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Bjarne Sode Funch bøger i flere formater. Funch har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjarne Sode Funchs "Klassisk og moderne psykologisk teori"

"Klassisk og moderne psykologisk teori" kan købes online som bog. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Bjarne Sode Funch. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Personlighedspsykologi" af Bjarne Sode Funch

Det er muligt at købe Bjarne Sode Funchs "Personlighedspsykologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Sode Funch