Bog & idéBjarne Stenger Elholm

Bøger skrevet af Bjarne Stenger Elholm

Læs mere om Bjarne Stenger Elholm
2 produkter
2 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Mennesker med alkoholproblemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mennesker med alkoholproblemerNanna Kappel
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mennesker med alkoholproblemer

Mere om Bjarne Stenger Elholm

Hvis du søger en bog fra Bjarne Stenger Elholm, har du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Elholms seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Mennesker med alkoholproblemer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bjarne Stenger Elholm

Du kan købe to bøger af Bjarne Stenger Elholm her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Elholms bøger fås i forskellige formater. Elholms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinik" af Bjarne Stenger Elholm

"Klinik" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Elholms serie "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mennesker med alkoholproblemer" af Bjarne Stenger Elholm

"Mennesker med alkoholproblemer" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Stenger Elholm