Bog & idéBjarne Stiig Nielsen

Bøger skrevet af Bjarne Stiig Nielsen

Læs mere om Bjarne Stiig Nielsen
1 produkter
1 produkter
Manden i kummefryseren var drabsmand
Manden i kummefryseren var drabsmandBjarne Stiig Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Manden i kummefryseren var drabsmand

Mere om Bjarne Stiig Nielsen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Bjarne Stiig Nielsen. Bogen hedder "Manden i kummefryseren var drabsmand". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Manden i kummefryseren var drabsmand" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Stiig Nielsens "Manden i kummefryseren var drabsmand"

Hos Bog & idé er "Manden i kummefryseren var drabsmand" tilgængelig som e-bog. "Manden i kummefryseren var drabsmand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Nielsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Stiig Nielsen