Bog & idéBjarne Stoklund †

Bøger skrevet af Bjarne Stoklund †

Læs mere om Bjarne Stoklund †
1 produkter
1 produkter
Læsø Land bind 1 + 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læsø Land bind 1 + 2Bjarne Stoklund
456,46 DKK
Hardback
(0)
Læsø Land bind 1 + 2

Mere om Bjarne Stoklund †

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Bjarne Stoklund †. Bogen hedder "Læsø land Kvinden og jorden". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet den på dansk. "Læsø land Kvinden og jorden" er desuden en del af serien "Etnologiske studier".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjarne Stoklund †s "Læsø land Kvinden og jorden"

Det er muligt at købe Bjarne Stoklund †s "Læsø land Kvinden og jorden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Etnologiske studier". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Endnu en af Bjarne Stoklund † fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Stoklund †