Bog & idéBjarne Stoklund

Bøger skrevet af Bjarne Stoklund

Læs mere om Bjarne Stoklund
2 produkter
2 produkter
Tingenes kulturhistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tingenes kulturhistorieBjarne Stoklund
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Tingenes kulturhistorie
Læsø Land bind 1 + 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læsø Land bind 1 + 2Bjarne Stoklund
456,46 DKK
Hardback
(0)
Læsø Land bind 1 + 2

Mere om Bjarne Stoklund

Der er mange bøger af Bjarne Stoklund til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Stoklunds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skjulte skatte i grænselandet" udgivet af Bianco Luno - "Læsø land Kvinden og jorden" i serien "Etnologiske studier" udgivet af Museum Tusculanum - "Tingenes kulturhistorie " i serien "Etnologiske studier" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Bjarne Stoklund

Du kan bestille tre bøger af Bjarne Stoklund her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Stoklunds bøger fås i forskellige formater. Bjarne Stoklund bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjarne Stoklunds "Skjulte skatte i grænselandet"

Det er muligt at købe Bjarne Stoklunds "Skjulte skatte i grænselandet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Bianco Luno, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Læsø land Kvinden og jorden" af Bjarne Stoklund

Hos Bog & idé er "Læsø land Kvinden og jorden" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Etnologiske studier". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Stoklund