Bog & idéBjarne W. Olesen

Bøger skrevet af Bjarne W. Olesen

Læs mere om Bjarne W. Olesen
1 produkter
1 produkter
Hovedværket om Hathayoga
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hovedværket om HathayogaBjarne W. Olesen
331,96 DKK
Hardback
(1)
Hovedværket om Hathayoga

Mere om Bjarne W. Olesen

Bjarne W. Olesen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gudernes sprog. Klassisk sanskrit på dansk". Den er udgivet af Forlaget Univers på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gudernes sprog. Klassisk sanskrit på dansk" af Bjarne W. Olesen

Hos Bog & idé er "Gudernes sprog. Klassisk sanskrit på dansk" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Forlaget Univers, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bjarne W. Olesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne W. Olesen