Bog & idéBjarne Wahlgren

Bøger skrevet af Bjarne Wahlgren

Læs mere om Bjarne Wahlgren
9 produkter
9 produkter
Transfer
TransferBjarne Wahlgren. Vibe Aarkrog
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Transfer
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Voksnes læreprocesser
Voksnes læreprocesserBjarne Wahlgren
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Voksnes læreprocesser
Evaluering af læring, undervisning og uddannelse
Evaluering af læring, undervisning og uddannelseMichael Andersen
299,95 DKK
Bog
(0)
Evaluering af læring, undervisning og uddannelse
Videnskabsteori
VidenskabsteoriOliver Kauffmann
299,95 DKK
Bog
(1)
Videnskabsteori
Voksenpædagogik
VoksenpædagogikBjarne Wahlgren
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Voksenpædagogik
Refleksion og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Refleksion og læringBjarne Wahlgren
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Refleksion og læring
Teori i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i praksisVibe Aarkrog
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i praksis
På diplom. At lære som voksen
BOEGERTILSTAERKPRIS
På diplom. At lære som voksenKarin Hartje Jakobsen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
På diplom. At lære som voksen

Mere om Bjarne Wahlgren

Bjarne Wahlgren har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Wahlgren.
Bøgerne fra Bjarne Wahlgren kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "På diplom. At lære som voksen" udgivet af Gyldendal - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Voksenpædagogik" udgivet af Akademisk Forlag - "Evaluering af læring, undervisning og uddannelse" udgivet af Gyldendal - "Transfer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Teori i praksis" udgivet af Gyldendal - "Teori i praksis" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Transfer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Transfer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "TemaNord. Integration gennem voksen- og efteruddannelse" udgivet af Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd - "Social Change and Adult Education Research" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Voksnes læreprocesser" udgivet af Akademisk Forlag - "Teori i praksis" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Refleksion og læring" udgivet af Samfundslitteratur - "P47-læreruddannelsen" i serien "PPP" udgivet af Institut for pædagogik og psykologi, Danmarks Lærerhøjskole Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Pædagogisk vejledning" i serien "PPP serien" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for pædagogik og psykologi Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Aktivering i lære- og væresteder" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal

Mere om Bjarne Wahlgrens bøger

Der er 18 tilgængelige udgivelser af Bjarne Wahlgren hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Wahlgrens bøger fås i flere formater. Wahlgren har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Wahlgrens "På diplom. At lære som voksen"

Hos Bog & idé er "På diplom. At lære som voksen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Videnskabsteori" af Bjarne Wahlgren

"Videnskabsteori" er til salg som bog. Dette er en også en skøn bog fra Wahlgren, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Wahlgren