Bog & idéBjarne Warming Jensen

Bøger skrevet af Bjarne Warming Jensen

Læs mere om Bjarne Warming Jensen
2 produkter
2 produkter
International Markedsføring, lærebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, lærebogMette Risgaard Olsen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, lærebog
International Markedsføring, cases og opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, cases og opgaverMette Risgaard Olsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, cases og opgaver

Mere om Bjarne Warming Jensen

Bjarne Warming Jensen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International Markedsføring, cases og opgaver" udgivet af Trojka - "International Markedsføring, lærebog" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka

Mere om Bjarne Warming Jensens bøger

Bjarne Warming Jensen har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jensens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Trojka.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjarne Warming Jensens "International Markedsføring, cases og opgaver"

"International Markedsføring, cases og opgaver" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bjarne Warming Jensen "International Markedsføring, lærebog"

Det er muligt at købe Bjarne Warming Jensens "International Markedsføring, lærebog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trojka, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Warming Jensen