Bog & idéBjarne Wernicke Olesen

Bøger skrevet af Bjarne Wernicke Olesen

Læs mere om Bjarne Wernicke Olesen
1 produkter
1 produkter
Varanasi
VaranasiJens Toft Ravn Pedersen
509,95 DKK
Hæftet
(1)
Varanasi

Mere om Bjarne Wernicke Olesen

Bjarne Wernicke Olesen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Wernicke Olesens udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bjarne Wernicke Olesens bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gudernes sprog Del 1 og 2" udgivet af Forlaget Univers - "Varanasi" udgivet af SYSTIME - "Gudernes sprog Skriften og sproget" udgivet af Univers - "Gudernes sprog Tekster" udgivet af Univers - "Gudernes sprog" udgivet af Univers - "Gudernes sprog" udgivet af Univers

Mere om Bjarne Wernicke Olesens bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Bjarne Wernicke Olesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Wernicke Olesens bøger fås i forskellige formater. Wernicke Olesens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Wernicke Olesens "Gudernes sprog Del 1 og 2"

"Gudernes sprog Del 1 og 2" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Univers, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Varanasi" af Bjarne Wernicke Olesen

Hos Bog & idé er "Varanasi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SYSTIME, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Wernicke Olesen