Bog & idéBjarne Winther Kristensen

Bøger skrevet af Bjarne Winther Kristensen

Læs mere om Bjarne Winther Kristensen
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Bjarne Winther Kristensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Bjarne Winther Kristensen. På listen nedenfor ser du de seneste af Kristensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Mere om Bjarne Winther Kristensens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Bjarne Winther Kristensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bjarne Winther Kristensen fås i udvalgte formater. Kristensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Bjarne Winther Kristensen

"Basisbog i diagnostiske fag" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Bjarne Winther Kristensen

"Basisbog i diagnostiske fag" er tilgængelig online som i-bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Kristensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Winther Kristensen