Bog & idéBjarning Christian Grøn

Bøger skrevet af Bjarning Christian Grøn

Læs mere om Bjarning Christian Grøn
1 produkter
1 produkter
Aktiv fysik C, 2. udg.
Aktiv fysik C, 2. udg.Philip Kruse Jakobsen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Aktiv fysik C, 2. udg.

Mere om Bjarning Christian Grøn

Bjarning Christian Grøn har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Grøn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktiv fysik C, 2. udg." udgivet af L&R Uddannelse - "Aktiv fysik C, 2. udg." i serien "Aktiv fysik" udgivet af L&R Uddannelse - "Aktiv Fysik C " i serien "Aktiv fysik" udgivet af L&R Uddannelse

Mere om Bjarning Christian Grøns bøger

Bjarning Christian Grøn har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Bjarning Christian Grøn bøger i flere formater. Bjarning Christian Grøn bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: L&R Uddannelse.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarning Christian Grøns "Aktiv fysik C, 2. udg."

"Aktiv fysik C, 2. udg." findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Uddannelse.

Bjarning Christian Grøn "Aktiv fysik C, 2. udg."

"Aktiv fysik C, 2. udg." er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Aktiv fysik". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarning Christian Grøn