Bog & idéBjarning Grøn

Bøger skrevet af Bjarning Grøn

Læs mere om Bjarning Grøn
1 produkter
1 produkter
Naturvidenskabens Verden
Naturvidenskabens VerdenBjarning Grøn
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Naturvidenskabens Verden

Mere om Bjarning Grøn

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Bjarning Grøn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Grøn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturvidenskabens Verden" udgivet af Gyldendal - "Aktiv Fysik C" i serien "Aktiv fysik" udgivet af L&R Uddannelse

Bjarning Grøns bøger

Du kan finde to bøger af Bjarning Grøn her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Bjarning Grøn kommer i et udvalg af formater. Grøns bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Naturvidenskabens Verden" af Bjarning Grøn

Hos Bog & idé er "Naturvidenskabens Verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Aktiv Fysik C" af Bjarning Grøn

Endnu en af Bjarning Grøn skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Grøns serie "Aktiv fysik". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarning Grøn