Bog & idéBjerne Schultz

Bøger skrevet af Bjerne Schultz

Læs mere om Bjerne Schultz
1 produkter
1 produkter
Organiseret cigaretsmugling via Sverige
Organiseret cigaretsmugling via SverigeBjerne Schultz
39,95 DKK
EBOG
(0)
Organiseret cigaretsmugling via Sverige

Mere om Bjerne Schultz

Du kan kun bestille en enkelt bog af Bjerne Schultz her hos Bog & idé. Bogen hedder "Organiseret cigaretsmugling via Sverige". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Organiseret cigaretsmugling via Sverige" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Organiseret cigaretsmugling via Sverige" af Bjerne Schultz

Det er muligt at købe Bjerne Schultz' "Organiseret cigaretsmugling via Sverige" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Organiseret cigaretsmugling via Sverige" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Schultz' serie "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Bjerne Schultz fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjerne Schultz