Bog & idéBjørg Kristin Selvik

Bøger skrevet af Bjørg Kristin Selvik

Læs mere om Bjørg Kristin Selvik
1 produkter
1 produkter
Algebra og funksjonslære
Algebra og funksjonslæreMarit Johnsen Høines
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Algebra og funksjonslære

Mere om Bjørg Kristin Selvik

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Bjørg Kristin Selvik. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Selvik.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Tallære" i serien "Matematiske sammenhenger" udgivet af Caspar Forlag - "Algebra og funksjonslære" i serien "Matematiske sammenhenger" udgivet af Caspar Forlag

Bjørg Kristin Selviks bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Bjørg Kristin Selvik hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Selviks bøger som hæftet. Bøgerne af Selvik er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Caspar Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjørg Kristin Selviks "Tallære"

Det er muligt at købe Bjørg Kristin Selviks "Tallære" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Selviks serie "Matematiske sammenhenger". Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Caspar Forlag.

"Algebra og funksjonslære" af Bjørg Kristin Selvik

Hos Bog & idé er "Algebra og funksjonslære" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Selviks serie "Matematiske sammenhenger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Caspar Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørg Kristin Selvik