Bog & idéBjørg Simonsen

Bøger skrevet af Bjørg Simonsen

Læs mere om Bjørg Simonsen
1 produkter
1 produkter
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Bjørg Simonsen

Der er bare én bog af Bjørg Simonsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ars pariendi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ars pariendi" af Bjørg Simonsen

Hos Bog & idé er "Ars pariendi" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Simonsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørg Simonsen