Bog & idéBjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen

Bøger skrevet af Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen

Læs mere om Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen
2 produkter
2 produkter
Håb og handling i en kriseramt verden
Håb og handling i en kriseramt verdenBjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen
249,95 DKK
Hæftet
(5)
Håb og handling i en kriseramt verden
Mellem frygt og håb
Mellem frygt og håbBjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen
199,95 DKK
Hæftet
(6)
Mellem frygt og håb

Mere om Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellem frygt og håb, 2. udgave" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Mellem frygt og håb" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Bøger af Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen

Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Henriksens bøger som hæftet. Henriksens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mellem frygt og håb, 2. udgave" af Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen

"Mellem frygt og håb, 2. udgave" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.

"Mellem frygt og håb" af Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen

Det er muligt at købe Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksens "Mellem frygt og håb" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen