Bog & idéBjørn Andreas Bull-Hansen

Bøger skrevet af Bjørn Andreas Bull-Hansen

Læs mere om Bjørn Andreas Bull-Hansen
4 produkter
4 produkter
Jomsviking
JomsvikingBjørn Andreas Bull-Hansen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Jomsviking
Jomsviking
JomsvikingBjørn Andreas Bull-Hansen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Jomsviking
Jomsviking Vinland
Jomsviking VinlandBjørn Andreas Bull-Hansen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Jomsviking Vinland
Jomsviking Vinland
Jomsviking VinlandBjørn Andreas Bull-Hansen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Jomsviking Vinland

Mere om Bjørn Andreas Bull-Hansen

Der er flere bøger af Bjørn Andreas Bull-Hansen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bull-Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jomsviking Vinland" i serien "Jomsviking" udgivet af Turbine Forlaget - "Jomsviking Vinland" udgivet af Turbine - "Jomsviking" udgivet af Turbine Forlaget - "Jomsviking" udgivet af Turbine Forlaget

Bøger skrevet af Bjørn Andreas Bull-Hansen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Bjørn Andreas Bull-Hansen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Bjørn Andreas Bull-Hansen bøger i udvalgte formater. Bull-Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjørn Andreas Bull-Hansens "Jomsviking Vinland"

Hos Bog & idé er "Jomsviking Vinland" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Jomsviking Vinland" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Bull-Hansens serie "Jomsviking". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.

Bjørn Andreas Bull-Hansen "Jomsviking Vinland"

Det er muligt at købe Bjørn Andreas Bull-Hansens "Jomsviking Vinland" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Andreas Bull-Hansen