Bog & idéBjørn Askholm

Bøger skrevet af Bjørn Askholm

Læs mere om Bjørn Askholm
1 produkter
1 produkter
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Bjørn Askholm

Bjørn Askholm har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kræft - senfølger og rehabilitering". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kræft - senfølger og rehabilitering" af Bjørn Askholm

Hos Bog & idé er "Kræft - senfølger og rehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bjørn Askholm fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Askholm