Bog & idéBjørn Berge

Bøger skrevet af Bjørn Berge

Læs mere om Bjørn Berge
2 produkter
2 produkter
Landene som forsvandt
Landene som forsvandtBjørn Berge
199,95 DKK
EBOG
(2)
Landene som forsvandt
Landene som forsvandt
STREAM
Landene som forsvandtBjørn Berge
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Landene som forsvandt

Mere om Bjørn Berge

Bjørn Berge har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Berges udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landene som forsvandt" udgivet af People'sPress - "Landene som forsvandt" udgivet af People'sPress - "Landene som forsvandt 1840-1975" udgivet af People'sPress

Bjørn Berges bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bjørn Berge hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Bjørn Berge bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Berge er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af People'sPress.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Berges "Landene som forsvandt"

Det er muligt at købe Bjørn Berges "Landene som forsvandt" som lydbog. Bjørn Berges "Landene som forsvandt" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bjørn Berge "Landene som forsvandt"

"Landene som forsvandt" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Landene som forsvandt" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Berge