Bog & idéBjørn E. Holstein

Bøger skrevet af Bjørn E. Holstein

Læs mere om Bjørn E. Holstein
2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi

Mere om Bjørn E. Holstein

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Bjørn E. Holstein. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Holstein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Munksgaard - "Viden om aldring" udgivet af Munksgaard - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af - - "Sundhed på vippen" udgivet af Hans Reitzel - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bjørn E. Holsteins bøger

Bjørn E. Holstein har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Holstein som hæftet. Bøgerne af Holstein er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjørn E. Holsteins "Forebyggende sundhedsarbejde"

"Forebyggende sundhedsarbejde" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Bjørn E. Holstein

Det er muligt at købe Bjørn E. Holsteins "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn E. Holstein