Bog & idéBjørn Erik Mørk

Bøger skrevet af Bjørn Erik Mørk

Læs mere om Bjørn Erik Mørk
1 produkter
1 produkter
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjonMarit Oppen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon

Mere om Bjørn Erik Mørk

Du kan kun finde en enkelt bog af Bjørn Erik Mørk her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjørn Erik Mørks "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon"

"Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Mørk, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Erik Mørk