Bog & idéBjørn Friis Johannsen

Bøger skrevet af Bjørn Friis Johannsen

Læs mere om Bjørn Friis Johannsen
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Bjørn Friis Johannsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Bjørn Friis Johannsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Johannsen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bjørn Friis Johannsens bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Universitetspædagogik Deltagerforudsætninger " i serien "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "University teaching and learning Who are the students?" i serien "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Bjørn Friis Johannsen

Bjørn Friis Johannsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Bjørn Friis Johannsen bøger i samtlige formater. Johannsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gymnasiepædagogik" af Bjørn Friis Johannsen

Det er muligt at købe Bjørn Friis Johannsens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Gymnasiepædagogik" af Bjørn Friis Johannsen

"Gymnasiepædagogik" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Friis Johannsen