Bog & idéBjørn Hansen

Bøger skrevet af Bjørn Hansen

Læs mere om Bjørn Hansen
4 produkter
4 produkter
Tag ansvar
Tag ansvarBjørn Hansen
89,95 DKK
Paperback
(0)
Tag ansvar
#3 Tag ansvar
#3 Tag ansvarBjørn Hansen
39,95 DKK
EBOG
(0)
#3 Tag ansvar
DeltagerDanmark
DeltagerDanmarkBjørn Hansen
49,95 DKK
EBOG
(2)
DeltagerDanmark
#3 Take responsibility
#3 Take responsibilityBjørn Hansen
39,95 DKK
EBOG
(0)
#3 Take responsibility

Mere om Bjørn Hansen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Bjørn Hansen, finder du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hansen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bjørn Hansens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kiekke vi tage til Vaaben" udgivet af Den Blå Ugle - "Byggesten til fremtidens fagforening" udgivet af DeltagerDanmark & Haslund Publishing - "At tænke med hjertet" udgivet af Klim - "#3 Take responsibility" i serien "10 Lessons from the Folk High School" udgivet af Forlaget Højskolerne - "#3 Tag ansvar" i serien "Højskolens 10 bud" udgivet af Forlaget Højskolerne - "Tag ansvar" udgivet af FFD's forlag - "Dialogisk aktionsforskning - i et praksisnært perspektiv" i serien "Interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Sorggrupper i kirken" udgivet af Eksistensen - "Sorggrupper i kirken" udgivet af Eksistensen - "Deltagereffekten - skab handlekraftige fællesskaber gennem involvering og organisering i arbejdslivet" udgivet af DeltagerDanmark & Haslund Publishing - "At møde verden med undren" udgivet af Gyldendal - "Dødsbud" udgivet af Eksistensen - "Dødsbud" udgivet af Eksistensen - "Sorttjærede ligkister" udgivet af Den Blå Ugle - "Sorggrupper i kirken" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "Feedback gentænkt" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "DeltagerDanmark" udgivet af Information - "Dig og Politiet" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Hospice" udgivet af Gyldendal - "DeltagerDanmark" udgivet af Information - "Dig og politiet" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "En visnet blomst i hæderskrandsen" udgivet af Den Blå Ugle - "Sørøvere på kongens bud" udgivet af Den Blå Ugle - "Breve fra Anders" udgivet af Gyldendal - "Feedback Informed Coaching (FIC)" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Det filosofiske liv" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "At stå i det åbne" udgivet af HansReitzels - "At undres ved livets afslutning" udgivet af Akademisk Forlag - "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal - "Sørøvere på kongens bud" udgivet af Den Blå Ugle - "Sorggrupper i kirken" udgivet af RPF - "Kan man undre sig uden ord?" udgivet af Aalborg Universitetsforlag. i samarbejde med Designskolen Kolding - "Ambergs Tinghus i Esbjerg" udgivet af Realdania Byg - "Kunnskapsverkstedet : å se det levende i en praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Kornerups rådhus i Vordingborg" udgivet af Realdania Byg - "Fortællinger fra U'et" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "At stå i det åbne" udgivet af Gyldendal - "Den sokratiske dialoggruppe" i serien "Carpe" udgivet af Gyldendal - "En visnet blomst i hæderskrandsen" udgivet af Den Blå Ugle - "Breve fra Anders" udgivet af Gyldendal
Og flere bøger fra Bjørn Hansen som også kan skaffes her hos Bog & idé.

Bjørn Hansens bøger

Der er 40 tilgængelige bogudgivelser af Bjørn Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Hansens bøger fås i udvalgte formater. Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjørn Hansens "Kiekke vi tage til Vaaben"

"Kiekke vi tage til Vaaben" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Den Blå Ugle, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bjørn Hansen "Byggesten til fremtidens fagforening"

"Byggesten til fremtidens fagforening" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DeltagerDanmark & Haslund Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Hansen