Bog & idéBjørn Isak

Bøger skrevet af Bjørn Isak

Læs mere om Bjørn Isak
3 produkter
3 produkter
Rav
BOEGERTILSTAERKPRIS
RavBjørn Isak
82,96 DKK
Paperback
(3)
Rav
Fastliggere
BOEGERTILSTAERKPRIS
FastliggereBjørn Isak
82,96 DKK
Hæftet
(3)
Fastliggere
Rav
RavBjørn Isak
59,95 DKK
e-bog
(3)
Rav

Mere om Bjørn Isak

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Bjørn Isak. På listen nedenfor har du de nyeste af Isaks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fastliggere" udgivet af Brændpunkt - "Rav" udgivet af Brændpunkt - "Rav" udgivet af Brændpunkt

Bøger af Bjørn Isak

Du kan bestille tre bøger af Bjørn Isak her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Bjørn Isak bøger i flere formater. Isaks bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Brændpunkt.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fastliggere" af Bjørn Isak

Hos Bog & idé er "Fastliggere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.

Bjørn Isak "Rav"

Hos Bog & idé er "Rav" tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Rav" på din enhed og begynde at læse. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Isak