Bog & idéBjørn Jonnsson

Bøger skrevet af Bjørn Jonnsson

Læs mere om Bjørn Jonnsson
1 produkter
1 produkter
Klinisk Fysiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk FysiologiHåkan Westling
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk Fysiologi

Mere om Bjørn Jonnsson

Du kan kun finde en enkelt bog af Bjørn Jonnsson her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klinisk fysiologi - en basisbog". Det er Liber¤i kommision hos Gad, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk fysiologi - en basisbog" af Bjørn Jonnsson

Det er muligt at købe Bjørn Jonnssons "Klinisk fysiologi - en basisbog" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Liber¤i kommision hos Gad, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bjørn Jonnsson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Jonnsson