Bog & idéBjørn Lomborg

Bøger skrevet af Bjørn Lomborg

Læs mere om Bjørn Lomborg
3 produkter
3 produkter
False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor, and Fails to Fix the Planet
False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor, and Fails to Fix the PlanetBjørn Lomborg
189,95 DKK
Paperback
(0)
False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor, and Fails to Fix the Planet
Verdens sande tilstand
Verdens sande tilstandBjørn Lomborg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Verdens sande tilstand
Køl af
Køl afBjørn Lomborg
99,00 DKK
EBOG
(0)
Køl af

Mere om Bjørn Lomborg

Bjørn Lomborg har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lomborgs bogudgivelser.
Bøgerne fra Bjørn Lomborg kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor, and Fails to Fix the Planet" udgivet af Basic Books - "Verdens sande tilstand" udgivet af Saga - "Verdens sande tilstand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Licentiatserien. Simulating social science" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Køl af" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bjørn Lomborgs bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Bjørn Lomborg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Bjørn Lomborg kan købes i forskellige formater. Lomborgs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjørn Lomborgs "False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor, and Fails to Fix the Planet"

Det er muligt at købe Bjørn Lomborgs "False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor, and Fails to Fix the Planet" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Basic Books.

"Verdens sande tilstand" af Bjørn Lomborg

Hos Bog & idé er "Verdens sande tilstand" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Lomborg