Bog & idéBjørn Møller

Bøger skrevet af Bjørn Møller

Læs mere om Bjørn Møller
1 produkter
1 produkter
Kampen om Mellemøstens Fremtid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om Mellemøstens FremtidRasmus Boserup
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Mellemøstens Fremtid

Mere om Bjørn Møller

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Bjørn Møller. På listen nedenfor ser du de seneste af Møllers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om Mellemøstens fremtid" udgivet af Ræson - "Konflikten i Syrien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Bjørn Møllers bøger

Du kan finde to bøger af Bjørn Møller her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Møller kommer kun som hæftet. Bøgerne af Møller er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjørn Møllers "Kampen om Mellemøstens fremtid"

"Kampen om Mellemøstens fremtid" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ræson, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bjørn Møller "Konflikten i Syrien"

"Konflikten i Syrien" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Møller