Bog & idéBjørn Okholm Skaarup

Bøger skrevet af Bjørn Okholm Skaarup

Læs mere om Bjørn Okholm Skaarup
2 produkter
2 produkter
Verdens historie
Verdens historieBjørn Okholm Skaarup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Verdens historie
Circus
BOEGERTILSTAERKPRIS
CircusBjørn Okholm Skaarup
248,96 DKK
Hardback
(0)
Circus

Mere om Bjørn Okholm Skaarup

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Bjørn Okholm Skaarup. På listen nedenfor ser du de nyeste af Okholm Skaarups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens historie" udgivet af Frederiksberg Antikvariat

Bøger af Bjørn Okholm Skaarup

Der er to tilgængelige udgivelser af Bjørn Okholm Skaarup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Bjørn Okholm Skaarup kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Okholm Skaarup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verdens historie" af Bjørn Okholm Skaarup

Det er muligt at købe Bjørn Okholm Skaarups "Verdens historie" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Verdens historie" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bjørn Okholm Skaarup "Verdens historie"

Det er muligt at købe Bjørn Okholm Skaarups "Verdens historie" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frederiksberg Antikvariat, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Okholm Skaarup