Bog & idéBjørn Olav Utvik

Bøger skrevet af Bjørn Olav Utvik

Læs mere om Bjørn Olav Utvik
1 produkter
1 produkter
Islamismen
IslamismenBjørn Olav Utvik
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Islamismen

Mere om Bjørn Olav Utvik

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Bjørn Olav Utvik. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Utvik.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bjørn Olav Utviks bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Islamismen" udgivet af Fagbokforlaget - "Islamismen" udgivet af Scanvik32.1 - "Islamismen" udgivet af Akademika

Mere om Bjørn Olav Utviks bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bjørn Olav Utvik hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Utviks bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Utvik er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Islamismen" af Bjørn Olav Utvik

"Islamismen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Bjørn Olav Utvik "Islamismen"

Endnu en af Bjørn Olav Utvik skønne bøger, som er værd at læse. Det er Scanvik32.1, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Olav Utvik