Bog & idéBjørn Schiermer Andersen

Bøger skrevet af Bjørn Schiermer Andersen

Læs mere om Bjørn Schiermer Andersen
6 produkter
6 produkter
Fænomenologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
FænomenologiBjørn Schiermer
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Fænomenologi
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Bjørn Schiermer Andersen

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Bjørn Schiermer Andersen. På listen nedenfor finder du de seneste af Andersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Ny kulturteori " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Fænomenologi" udgivet af Gyldendal

Bjørn Schiermer Andersens bøger

Du kan bestille seks bøger af Bjørn Schiermer Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Bjørn Schiermer Andersen kommer i flere formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det epidemiske samfund" af Bjørn Schiermer Andersen

Det er muligt at købe Bjørn Schiermer Andersens "Det epidemiske samfund" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bjørn Schiermer Andersen "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Schiermer Andersen