Bog & idéBjørn Schiermer

Bøger skrevet af Bjørn Schiermer

Læs mere om Bjørn Schiermer
3 produkter
3 produkter
Fænomenologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
FænomenologiBjørn Schiermer
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Fænomenologi
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Bjørn Schiermer

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Bjørn Schiermer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schiermers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Ny kulturteori " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Fænomenologi" udgivet af Hans Reitzel - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Fænomenologi" udgivet af Gyldendal

Bjørn Schiermers bøger

Du kan finde syv bøger af Bjørn Schiermer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Schiermers bøger fås i forskellige formater. Schiermer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det epidemiske samfund" af Bjørn Schiermer

"Det epidemiske samfund" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Bjørn Schiermer

Det er muligt at købe Bjørn Schiermers "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Schiermer