Bog & idéBjørn Thomassen

Bøger skrevet af Bjørn Thomassen

Læs mere om Bjørn Thomassen
1 produkter
1 produkter
Kampen om de danske sjæle
Kampen om de danske sjæleBjørn Thomassen
129,95 DKK
EBOG
(2)
Kampen om de danske sjæle

Mere om Bjørn Thomassen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Bjørn Thomassen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Thomassens bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bjørn Thomassens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kampen om de danske sjæle" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Kampen om de danske sjæle" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Report. Karrat 97" udgivet af GEUS, Geological Survey of Denmark and Greenland - "Revolutionen som radikal forandring" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger skrevet af Bjørn Thomassen

Du kan bestille fire bøger af Bjørn Thomassen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Bjørn Thomassen bøger i udvalgte formater. Bjørn Thomassen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjørn Thomassens "Kampen om de danske sjæle"

"Kampen om de danske sjæle" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kampen om de danske sjæle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kampen om de danske sjæle" af Bjørn Thomassen

"Kampen om de danske sjæle" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kristeligt Dagblad, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Thomassen