Bog & idéBjørn Westerbeek Dahl

Bøger skrevet af Bjørn Westerbeek Dahl

Læs mere om Bjørn Westerbeek Dahl
2 produkter
2 produkter
Det Badende København
Det Badende KøbenhavnHelen G. Welling
399,95 DKK
Hardback
(2)
Det Badende København
Til Rigets forsvar og Byens gavn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Til Rigets forsvar og Byens gavnBjørnn Westerbeek Dahl
995,96 DKK
Indbundet
(0)
Til Rigets forsvar og Byens gavn

Mere om Bjørn Westerbeek Dahl

Der findes flere bøger skrevet af Bjørn Westerbeek Dahl tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarks Kirker: København by, hft. 34. Nedlagte kirker i København" udgivet af Nationalmuseet - "Til Rigets forsvar og Byens gavn" udgivet af Museum Tusculanums Forlag

Bøger af Bjørn Westerbeek Dahl

Der er to tilgængelige udgivelser af Bjørn Westerbeek Dahl hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Dahls bøger fås i forskellige formater. Dahls bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Westerbeek Dahls "Danmarks Kirker: København by, hft. 34. Nedlagte kirker i København"

"Danmarks Kirker: København by, hft. 34. Nedlagte kirker i København" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nationalmuseet.

"Til Rigets forsvar og Byens gavn" af Bjørn Westerbeek Dahl

Det er muligt at købe Bjørn Westerbeek Dahls "Til Rigets forsvar og Byens gavn" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanums Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Westerbeek Dahl