Bog & idéBjørnar Alseth

Bøger skrevet af Bjørnar Alseth

Læs mere om Bjørnar Alseth
1 produkter
1 produkter
Tall og tanke 1 : matematikkundervisning på barnetrinnet
Tall og tanke 1 : matematikkundervisning på barnetrinnetmatematikkundervisning på barnetrinnet
929,95 DKK
Hæftet
(0)
Tall og tanke 1 : matematikkundervisning på barnetrinnet

Mere om Bjørnar Alseth

Du kan kun bestille en enkelt bog af Bjørnar Alseth her hos Bog & idé. Det er "Tall og tanke 1 : matematikkundervisning på 1. til 4. trinn". Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørnar Alseths "Tall og tanke 1 : matematikkundervisning på 1. til 4. trinn"

Hos Bog & idé er "Tall og tanke 1 : matematikkundervisning på 1. til 4. trinn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Bjørnar Alseth fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørnar Alseth