Bog & idéBjörn Adler

Bøger skrevet af Björn Adler

Læs mere om Björn Adler
1 produkter
1 produkter
Dyskalkuli & matematik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dyskalkuli & matematikBjörn Adler
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Dyskalkuli & matematik

Mere om Björn Adler

Der findes en del bøger af Björn Adler til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Adlers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neuropædagogik" udgivet af Krogh - "Dyskalkuli & matematik" udgivet af Alinea

Björn Adlers bøger

Du kan købe to bøger af Björn Adler her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Adlers bøger som hæftet. Bøgerne af Adler er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Björn Adlers "Neuropædagogik"

Hos Bog & idé er "Neuropædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Krogh, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Björn Adler "Dyskalkuli & matematik"

Det er muligt at købe Björn Adlers "Dyskalkuli & matematik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Björn Adler