Bog & idéBjörn af Kleen

Bøger skrevet af Björn af Kleen

Læs mere om Björn af Kleen
2 produkter
2 produkter
Amerikaner
AmerikanerBjörn af Kleen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Amerikaner
Lucke & Lull
Lucke & LullBjörn af Kleen
349,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Lucke & Lull

Mere om Björn af Kleen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Björn af Kleen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kleens nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Björn af Kleens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Amerikaner" udgivet af SAGA Egmont - "Lucke & Lull" udgivet af Weyler Förlag

Björn af Kleens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Björn af Kleen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Kleens bøger kommer i forskellige formater. Kleens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Amerikaner" af Björn af Kleen

Det er muligt at købe Björn af Kleens "Amerikaner" som lydbog. Med Björn af Kleens "Amerikaner" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe.

Björn af Kleen "Lucke & Lull"

"Lucke & Lull" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Weyler Förlag.
Detaljer
Fulde navn:
Björn af Kleen