Bog & idéBjörn Axlund

Bøger skrevet af Björn Axlund

Læs mere om Björn Axlund
1 produkter
1 produkter
Hos Axlund på Stortorget : dagboksanteckningar och bilder 1983-2000
Hos Axlund på Stortorget : dagboksanteckningar och bilder 1983-2000Björn Axlund
439,95 DKK
Indbundet
(0)
Hos Axlund på Stortorget : dagboksanteckningar och bilder 1983-2000

Mere om Björn Axlund

Björn Axlund har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hos Axlund på Stortorget : dagboksanteckningar och bilder 1983-2000". Den er udgivet af Carlsson Bokförlag på svensk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Björn Axlunds "Hos Axlund på Stortorget : dagboksanteckningar och bilder 1983-2000"

"Hos Axlund på Stortorget : dagboksanteckningar och bilder 1983-2000" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.

Dette er en også en skøn bog fra Axlund, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Björn Axlund