Bog & idéBjörn Halling

Bøger skrevet af Björn Halling

Læs mere om Björn Halling
1 produkter
1 produkter
Du kocken, finns recept? : korta historier om mat och dryck
Du kocken, finns recept? : korta historier om mat och dryckBjörn Halling
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Du kocken, finns recept? : korta historier om mat och dryck

Mere om Björn Halling

Björn Halling har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Du kocken, finns recept? : korta historier om mat och dryck". Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret den på svensk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Du kocken, finns recept? : korta historier om mat och dryck" af Björn Halling

Hos Bog & idé er "Du kocken, finns recept? : korta historier om mat och dryck" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra Halling, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Björn Halling