Bog & idéBjörn Lovén

Bøger skrevet af Björn Lovén

Læs mere om Björn Lovén
1 produkter
1 produkter
The Ancient Harbours of the Piraeus
The Ancient Harbours of the PiraeusBjørn Lovén
599,95 DKK
Indbundet
(0)
The Ancient Harbours of the Piraeus

Mere om Björn Lovén

Björn Lovén har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Ancient Harbours of the Piraeus". Den er publiceret af Danish Institute at Athens på engelsk. "The Ancient Harbours of the Piraeus" er desuden en del af serien "Monographs of the Danish Institute at Athens".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Ancient Harbours of the Piraeus" af Björn Lovén

Det er muligt at købe Björn Lovéns "The Ancient Harbours of the Piraeus" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Monographs of the Danish Institute at Athens". Det er Danish Institute at Athens, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Björn Lovén skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Björn Lovén