Bog & idéBjörn Meidal

Bøger skrevet af Björn Meidal

Læs mere om Björn Meidal
2 produkter
2 produkter
Strindbergs världar
Strindbergs världarBjörn Meidal
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Strindbergs världar
Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-Marie
STREAM
Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-MarieBjörn Meidal
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-Marie

Mere om Björn Meidal

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Björn Meidal. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Meidal.
Bøgerne fra Björn Meidal udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Goddag, mit barn!" udgivet af Katrin Agency - "Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-Marie" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Strindbergs världar" udgivet af Bokförlaget Max Ström

Björn Meidals bøger

Du kan finde tre bøger af Björn Meidal her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Björn Meidal kommer i udvalgte formater. Meidals bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Goddag, mit barn!" af Björn Meidal

Hos Bog & idé er "Goddag, mit barn!" tilgængelig som e-bog. "Goddag, mit barn!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Katrin Agency.

Björn Meidal "Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-Marie"

Hos Bog & idé er "Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-Marie" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Goddag, mit barn! - Beretningen om August Strindberg, Harriet Bosse og deres datter Anne-Marie" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Meidals serie "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Björn Meidal