Bog & idéBjörn Sahlin

Bøger skrevet af Björn Sahlin

Læs mere om Björn Sahlin
1 produkter
1 produkter
Unga flickor böra icke läsa den
Unga flickor böra icke läsa denBjörn Sahlin
299,95 DKK
HÆFTET
(0)
Unga flickor böra icke läsa den

Mere om Björn Sahlin

Björn Sahlin har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Unga flickor böra icke läsa den". Det er Proprius, der har udgivet den på svensk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Unga flickor böra icke läsa den" af Björn Sahlin

Det er muligt at købe Björn Sahlins "Unga flickor böra icke läsa den" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Proprius.

Endnu en af Björn Sahlin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Björn Sahlin