Bog & idéBlake Crouch

Bøger skrevet af Blake Crouch

Læs mere om Blake Crouch
2 produkter
2 produkter
Dark Matter
Dark matterBlake Crouch
49,95 DKK
e-bog
(19)
Dark matter
Dark Matter
STREAM
Dark MatterBlake Crouch
79,95 DKK
Lydbog
(19)
Dark Matter

Mere om Blake Crouch

Hvis du mangler en bog fra Blake Crouch, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Crouchs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dark Matter" udgivet af Gyldendal - "Dark matter" udgivet af Gyldendal - "Dark Matter" udgivet af Gyldendal

Bøger af Blake Crouch

Du kan bestille tre bøger af Blake Crouch her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Blake Crouch kommer i forskellige formater. Bøgerne af Crouch er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Blake Crouchs "Dark Matter"

Hos Bog & idé er "Dark Matter" tilgængelig som lydbog. Med Blake Crouchs "Dark Matter" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Blake Crouch "Dark matter"

Det er muligt at købe Blake Crouchs "Dark matter" som e-bog. Hvis du køber "Dark matter" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Blake Crouch