Bog & idéBlanca Álvarez

Bøger skrevet af Blanca Álvarez

Læs mere om Blanca Álvarez
1 produkter
1 produkter
Un monstruo muy triste
Un monstruo muy tristeBlanca Álvarez
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Un monstruo muy triste

Mere om Blanca Álvarez

Hvis du mangler en bog fra Blanca Álvarez, kan du vælge i mellem et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Álvarez' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Un monstruo muy triste" udgivet af SAGA Egmont - "El curso en que me enamoré de tí, ER C" i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Contemporáneo" udgivet af Easy Readers

Blanca Álvarez' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Blanca Álvarez hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Álvarez' bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Álvarez er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Un monstruo muy triste" af Blanca Álvarez

Det er muligt at købe Blanca Álvarez' "Un monstruo muy triste" som lydbog. Du kan desuden altid have "Un monstruo muy triste" af Blanca Álvarez med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Blanca Álvarez "El curso en que me enamoré de tí, ER C"

"El curso en que me enamoré de tí, ER C" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Álvarez' serie "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Contemporáneo". Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Blanca Álvarez